Fotobewerking cursussen

 • 6 Hoofdstukken

  Bewerkingen maken in Affinity Photo

  6
  In deze cursus leer je de basis tools begrijpen van Affinity Photo. Door middel van korte video's worden deze basis tools uitgelegd en kun je hiermee aan de slag. Maar, anders dan bij andere cursussen, ga je ook leren deze in de praktijk te gebruiken. Iedereen wil weten hoe je de kleuren van een door jou gemaakte foto optimaal laat uitkomen, maar we willen meer dan dat. Daarom leer ik je meerdere bewerkingen, die leuk zijn om te doen en waarbij je tevens direct je creativiteit in kwijt kan. Zet foto's om naar zwart wit met kleurverloop, leer door middel van twisten en spiegelen je eigen abstracte creaties te maken. Maak een foto in een foto in een foto en leer werken met verschillende lagen, door twee foto's in elkaar te laten over lopen.Je leert niet alleen de basis, maar na deze cursus kun je ook echt leuke bewerkingen uitvoeren. Gitaar spelen leer je door de akkoorden te leren, maar het leren is een stuk gemakkelijker, wanneer je deze al snel in herkenbare liedjes kunt gebruiken.Zo werkt het ook met fotobewerking. De basis is belangrijk, maar het wordt pas leuk, wanneer je je creativiteit er op los kunt laten.
 • 15 Hoofdstukken

  Cursus Photoshop Elements 13/14/15

  1
  Heb jij altijd al prachtige foto's willen omzetten naar kaarten, collages en mooie fotoboeken? Wil je nu al mooie foto's verbeteren? Met Photoshop Elements kun je dit allemaal doen! Het programma is erg gebruiksvriendelijk, als je eenmaal weet hoe het werkt. Als jij een hobbyfotograaf of beeldbewerker bent is Photoshop Elements de beste keuze! Met deze cursus leer je alles over Photoshop Elements en hoe je het goed gebruikt.
 • 10 Hoofdstukken

  Fotobewerking met Photoshop Elements 9/10

  1
  Ontdek hoe leuk en eenvoudig het bewerken van foto's kan zijn in deze online cursus Photoshop Element 9 / 10.
 • 7 Hoofdstukken

  Luminar 4 van A-Z

  1
  Complete online cursus Luminar 4 van A-Z. Ik neem je mee door Luminar 4 op een heel eenvoudige en vooral praktische manier. Wat kun je er mee en hoe bewerk je nu een foto?
 • 1 Hoofdstuk

  Minicursus G’Mic voor Gimp – Deel 1

  4
  Leer waar je de plug-in G’Mic gratis kan downloaden, hoe je deze installeert in Gimp en 3 filters tot in de detail uitgelegd. The Annual Steiner round Tile filter, de Charcoal filter en een bokeh filter.
 • 9 Hoofdstukken

  Online Cursus Fotobewerking met NIK Software

  5
  In deze online cursus foto bewerken met NIK leer je aan de hand van 15 voorbeelden hoe je een foto van begin tot eind spectaculair bewerkt. Denk hardop mee en werk stap voor stap mee naar verbluffende eindresultaten. Inclusief bronbestanden!
 • 6 Hoofdstukken

  Online cursus Lightroom CC 2021 – Leer zelf foto’s bewerken

  9
  Helemaal up to date zijn met je fotobewerking skills? Dan is deze online cursus Lightroom CC 2021 precies wat je zoekt. Het razendpopulaire Lightroom heeft nu naast de Classic ook deze versie gelanceerd, waarin je in een handomdraai je foto’s en afbeeldingen prachtig nabewerkt. En ook jij kunt het leren, zelfs als je nog nooit met Lightroom gewerkt hebt.
 • 14 Hoofdstukken

  Online Cursus Photoshop Elements 2018

  14
  Ontdek hoe leuk en eenvoudig het bewerken van foto’s kan zijn in deze online cursus Photoshop Element 2018. In deze cursus maken we je aan de hand van video’s en opdrachten snel wegwijs door het hele programma. Je gaat niet alleen leren hoe je foto’s verbetert maar je leert ook alle aspecten van het programma kennen.
 • 13 Hoofdstukken

  Online Cursus Photoshop Elements 2019/2020

  8
  Leer in deze online cursus Photoshop Elements 2019/2020 alles dat je moet weten om te werken met Photoshop Elements. Nu helemaal up-to-date voor 2020!
 • 12 Hoofdstukken

  Photoshop Elements 2021

  3
  Begin je net met grafisch design of ben je op zoek naar een fotobewerkingsprogramma dat vooral de essentials bevat? Adobe's Photoshop Elements gaat straight to the point met alle belangrijkste features van Photoshop. In deze megacomplete cursus leer jij Elements gebruiken als een pro – ongeacht je niveau.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.