Financieel cursussen

 • 3 Hoofdstukken

  Bitcoin voor beginners

  3
  De waarde van de Bitcoin stijgt gestaag en doet dit al 10 jaar sinds 2010. Tot nu toe werd het vooral gezien als een vaag fenomeen met een echte “nerd” fanbase maar dat is sinds dit jaar aan het veranderen. Grote instutionele investeerders stappen in de Bitcoin trein en kopen massaal in. IEDEREEN kan investeren in Bitcoin. In deze praktijkgerichte stoomcursus leg ik je uit wat je absoluut moet weten over Bitcoin. In normale-mensen taal. De voor- en nadelen van deze asset zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Na het voltooien van mijn cursus snap je het helemaal en weet je alles wat je nodig hebt om in de wereld van Bitcoin te stappen.
 • 9 Hoofdstukken

  Cursus Beleggen – Leer Succesvol Beleggen

  9
  Leer hoe je winstgevend kunt beleggen met bewezen effectieve stappenplannen en methoden, hier in de Beleggingsacademy! Grote banken en brokers houden deze methoden liever geheim. Dit is jouw kans om het te ontdekken!
 • 1 Hoofdstuk

  FIRE/FO – Zo word je, net als ik, financieel onafhankelijk

  4

  In deze cursus leg ik je in detail en in begrijpelijke taal uit, hoe jij net als ik, financieel onafhankelijk kunt worden. Je hoeft daar geen miljonair voor te zijn. Indien je wilt leren over call- en put-opties, short gaan en dergelijke, dan is deze cursus niet voor jou.

  Ik hou van eenvoudig en doeltreffend. Succes!

 • 12 Hoofdstukken

  Fundamental Investors Guide

  0
  Als je kijkt naar de grootste beleggers aller tijden hebben zij één ding met elkaar gemeen:Zij beleggen op basis van de fundamentele analyse.Want als jij 20 mensen vraagt hoe zij een aandeel selecteren, dan hoor je 20 verschillende antwoorden.Het fundamenteel beleggen helpt jou om gestructureerd jouw aandelen te selecteren, en wie weet wel een groot vermogen op te bouwen ;-)Durf jij het aan?
 • 12 Hoofdstukken

  Leren Beleggen in Cryptocurrencies – A tot Z

  6
  In deze cursus leer je van het begin tot het eind hoe je kunt beleggen in cryptocurrencies. Jory en Jeroen delen hun jarenlange ervaring in cryptocurrencies in eenvoudige taal.
 • 1 Hoofdstuk

  Online Bitcoin Cursus | Kennismaking met Bitcoin – hoe werkt het?

  11
  Bitcoin voor de beginner, uitgelegd op een beknopte, begrijpelijke en conceptuele manier. Weet jij nog niet wat Bitcoin precies is? En hoe het werkt met nodes, miners en dit soort aspecten? Dan is deze cursus dé manier om alle onderdelen stap voor stap door te nemen aan de hand van een visuele handleiding en presentatie. In het laatste hoofdstuk leer je tot slot ook hoe je Bitcoin kunt kopen en hoe je deze in eigen beheer kunt opslaan.Let op: je leert in deze cursus NIETS over trading, technische analyse en het lezen van grafiekjes. Het gaat puur over de unieke eigenschappen van decentraal geld en hoe Bitcoin werkt.
 • 1 Hoofdstuk

  Online Cursus | Kennismaking met Bitcoin Lightning Netwerk – hoe werkt het?

  1
  Een van de kritieken op Bitcoin is dat het traag en duur is om betalingen te doen. Hoe meer mensen het gebruiken, hoe hoger de kosten worden en hoe langer het duurt voordat ze in de blockchain staan. En daar is niets aan gelogen.Echter is daarmee de kous niet af. Bitcoin kan namelijk wél snel verstuurd worden. Er is namelijk een tweede laag bovenop Bitcoin gebouwd, waarmee je snel en goedkoop betalingen kunt doen. Dit heet het Lightning Network.In deze cursus leg ik je uit hoe dit werkt en welke voordelen en nieuwe mogelijkheden Lightning biedt.
 • 2 Hoofdstukken

  Online Cursus Bitcoin en Cryptocurrency – Hoe Werkt Het?

  104
  In deze online cursus leer je uitgebreid kennis maken met Bitcoin en Cryptocurrency. Leer alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan.
 • 10 Hoofdstukken

  Online Cursus Passief Inkomen Opbouwen

  9
  Leer om van jouw passie een passief inkomen te maken! Ik laat je stap voor stap hoe ik van 'idee' voor een online cursus naar het eindproduct werk.
 • 14 Hoofdstukken

  Professional Trading Program

  6
  Veel mensen zeggen te streven naar passief inkomen, maar in werkelijkheid willen zij een locatie onafhankelijk inkomen.Voor veel van deze mensen kan het traden een uitkomst zijn. Als je trader van beroep bent probeer je op de korte termijn geld te verdienen door koersschommelingen. In de Professional Trading Program leg jij de basis.
 • 8 Hoofdstukken

  The Millionaire Mindset Casestudy’s

  0
  “Belachelijk krachtige en no-nonsense casestudy's voor meer rendement, dividend en een extra inkomen via het beleggen”
 • 12 Hoofdstukken

  TRADING FORMULE: Leer winstgevend traden en beleggen

  95
  Leer eindelijk winstgevend traden en beleggen met mijn videocursus. Werkt in alle markten: Forex, crypto, aandelen, indices, grondstoffen etc. Dit is jouw kans om mee te kijken over de schouder van een fulltime trader.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.