E-mailmarketing cursussen

Gerelateerd

Online Marketing
 • 13 Hoofdstukken

  ActiveCampaign E-mailmarketing – Word een Pro

  3
  Wil jij beginnen met e-mail marketing? Jouw sales-funnels automatiseren? ActiveCampaign is hier heel geschikt voor. In deze cursus leer je de basis van e-mailmarketing met ActiveCampaign. Van het opzetten en beheren van jouw account, tot het maken en versturen van campagnes en automatiseringen. Leer het allemaal in deze handige online cursus!
 • 3 Hoofdstukken

  Automatiseren Zonder Programmeren (E-mail en Marketing Automation)

  12
  Terugkerende, online handelingen die je steeds handmatig moet uitvoeren. Contacten die je steeds importeert en exporteert, waardoor het één grote warboel wordt in je CRM- of e-mailprogramma. Offertes die je handmatig wilt opvolgen. Automatisch je e-book verzenden naar mensen die 'm hebben gedownload.Zomaar een greep uit taken die onnodig veel tijd kosten. In deze basiscursus "automatiseren zonder programmeren" leg ik je de basisbeginselen uit.De video's duren tussen de 10 - 30 minuten, met een totale tijdsduur van 2,5 uur. Het volgen van de totale cursus duurt zo'n 3 uur (incl. eindtoets).Meer weten over de tools die ik in mijn cursus behandel? Download dan m'n gratis whitepaper via deze link: https://www.getthelead.nl/diensten/automatiseren-zonder-programmeren
 • 8 Hoofdstukken

  E-mailmarketing met ActiveCampaign (vernieuwd mei 2021)

  5
  In deze cursus ActiveCampaign leer je alles wat je moet weten om ActiveCampaign succesvol in te kunnen inzetten in jouw bedrijf.
 • 6 Hoofdstukken

  Online Cursus Mailchimp

  25
  Leer mooie nieuwsbrieven versturen met MailChimp, pakkende campagnes op te zetten en gedetailleerde analytics te verzamelen over je lezers. In deze videoserie nemen we je mee langs alle functies die MailChimp te bieden heeft.
 • 3 Hoofdstukken

  Online Cursus MailChimp

  41
  E-mailmarketing is een van de meest gebruikte marketingmethodes. In deze cursus leer je hoe je dit kunt doen met MailChimp. Leer hoe je gebruikers toevoegt en segmenteert, hoe je campagnes opmaakt en hoe je e-mails kunt verzenden.
 • 8 Hoofdstukken

  Succes met MailChimp – E-mailmarketingcursus

  9
  Leer moeiteloos succesvolle nieuwsbrieven maken in MailChimp, laat je expertise zien en bouw een band op met je lezer. In deze cursus leer je alle functies van MailChimp kennen én wervende campagnes maken.
 • 10 Hoofdstukken

  Winstvol Campagne voeren via E-mailmarketing met ActiveCampaign

  6
  In deze Online Training leer je hoe je e-mailmarketing slim toepast in jouw bedrijf, en hoe daar je ActiveCampaign voor inzet. We delen onze 8 manieren hoe wij 2 keer naar een e-maillijst met 10.000+ abonnees zijn gegroeid (in 2 verschillende branches). Je krijgt een Technische handleiding van Active Campaign. Je leert succesvolle campagnes opzetten. Hoe je kunt verkopen door op de behoefte van je abonnees in te spelen. Zo verlies je ook meteen minder abonnees. Lekker praktisch en to-the-point.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.