DTP cursussen

 • 2 Hoofdstukken

  Adobe DTP Praktijkvoorbeeld – Visitekaartje

  5
  Je hebt een of meerdere Adobe cursussen gevolgd en bezit nu een sterke fundamentele basiskennis van de programma’s. Je kunt nu bijna alles creëren dus tijd om zo snel mogelijk aan de slag te gaan, en te blijven, zodat de kennis zich kan verankeren.In deze praktijkvoorbeelden laat ik je zien hoe je de programma’s kan combineren om daadwerkelijke media te realiseren. Je ziet hoe ik als vormgever een project aanpak.
 • 7 Hoofdstukken

  Affinity Publisher 1.7 – Printwerk en PDF’s maken (Dé Adobe InDesign concurrent)

  14
  *** Deze cursus gaat over Affinity 1.7. Zie mijn andere cursussen voor de laatste versie. *** Na het volgen van deze cursus kun je al je foto's retoucheren, composities maken en kleuren bewerken. Vanaf Affinity 1.9 zijn er enkele functies bij gekomen en ziet het programma er wat strakker uit. De functionaliteiten die in deze cursus behandeld worden werken nog steeds. ***Met Affinity Publisher kun jij je eigen drukwerk opmaken, zoals bijvoorbeeld visitekaartjes, posters, brochures en briefpapier. Dit programma kan bijna alles wat Adobe InDesign kan, en dat voor een betere prijs. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. Een ijzersterk programma om vector artwork mee te maken!
 • 10 Hoofdstukken

  Affinity Publisher 1.9 – Leer printwerk en PDF’s maken van een allround vormgever (Dé Adobe InDesign concurrent)

  1
  *** Affinity Publisher 1.9 is de laatste versie van Affinity. Volg deze cursus, gegeven door een allround vormgever, en word een pro in beeldbewerking. ***Met Affinity Publisher kun jij je eigen drukwerk opmaken, zoals bijvoorbeeld visitekaartjes, posters, brochures en briefpapier. Dit programma kan bijna alles wat Adobe InDesign kan, en dat voor een betere prijs. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. Een ijzersterk programma om vector artwork mee te maken!
 • 10 Hoofdstukken

  Cadeaupapier en dessins ontwerpen, gedrukt in flexo (bundel)

  1
  Hier leer je hoe je ontwerpen maakt die ook uitvoerbaar zijn. Of je een beginner of ervaren ontwerper bent of gewoon leuke dingen wilt maken, hier zit je goed. De cursus is voor iedereen geschikt!Ontwerpen maken is leuk, en hoeveel leuker is het als het ook echt in de winkel ligt en je er ook nog eens voor betaald krijgt?!Deze cursus is de bundel van de twee losse cursussen: - 'Cadeaupaper en dessin ontwerpen' - voor beginners en gevorderden - 'Uitleg druktechniek flexografie' - hier leer je het hele proces wat er na het ontwerpen bij komt kijken De inhoud van de bundel is gelijk aan de twee losse cursussen, de prijs is lager.Verdien geld met je ontwerp! Ontwerp cadeau- of inpakpapier en leer vrijwel alles wat erbij komt kijken om een serieuze gesprekspartner te worden. Zet je creativiteit om in daadwerkelijk technisch goede ontwerpen met voorspelbare drukresultaten.
 • 4 Hoofdstukken

  Canva Mock-up Training – Laat zien wat je aanbiedt

  1
  In de Canva mock-up training leer ik je hoe je de mooiste mock-ups maakt in Canva van bijvoorbeeld je weggever, visitekaartje, brochures, foto's, banners. Aan de hand van standaard mock-up templates die je van mij krijgt kun je je eigen ontwerpen maken. Na deze training kun jij je eigen mock-ups maken in jouw eigen branding. Dit is een verdiepende training van de 'Canva Training - Ontwerpen kan iedereen!' Om deze training te volgen heb je wel enigszins basis kennis nodig van Canva.
 • 6 Hoofdstukken

  Online Cursus ePUB Vormgeven met InDesign

  2
  In deze cursus leer je om professioneel en efficiënt reflowable ePUB’s te creëren. Leer met Adobe InDesign een reflowable ePUB vorm te geven.
 • 9 Hoofdstukken

  Online Cursus InDesign CC (2020)

  44
  If you can dream it, you can design it. In deze complete online cursus InDesign leer jij alles wat je nodig hebt om met Adobe InDesign de mooiste ontwerpen te maken voor je werk, onderneming - of je creatieve passie.
 • 8 Hoofdstukken

  Online Cursus InDesign CC 2019

  7
  Leer in deze online cursus InDesign alles wat je moet weten over het programma van Adobe. Deze cursus is geschikt voor CC en is up-to-date voor 2019!
 • 3 Hoofdstukken

  Online Cursus Toegankelijke Pdf maken in Word en InDesign

  4
  Wanneer je documenten maakt om te delen in Word en InDesign, wil je dat de ontvangers ze zonder problemen kunnen downloaden en openen. Hoe werkt dit, waar moet je rekening mee houden, en welke functies zijn hiervoor belangrijk? Je leert het in deze cursus!
 • 7 Hoofdstukken

  Online Cursus Toegankelijke PDF met InDesign

  4
  In deze online cursus leer je alles over toegankelijke PDF's met InDesign. Hierin ga je aan de slag met het maken van toegankelijke documenten.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.