Design cursussen

 • 2 Hoofdstukken

  Adobe DTP Praktijkvoorbeeld – Visitekaartje

  5
  Je hebt een of meerdere Adobe cursussen gevolgd en bezit nu een sterke fundamentele basiskennis van de programma’s. Je kunt nu bijna alles creëren dus tijd om zo snel mogelijk aan de slag te gaan, en te blijven, zodat de kennis zich kan verankeren.In deze praktijkvoorbeelden laat ik je zien hoe je de programma’s kan combineren om daadwerkelijke media te realiseren. Je ziet hoe ik als vormgever een project aanpak.
 • 11 Hoofdstukken

  Affinity Designer 1.7 – Maak illustraties, iconen en logo’s (Dé Adobe Illustrator concurrent)

  11
  *** Deze cursus gaat over Affinity 1.7. Zie mijn andere cursussen voor de laatste versie. *** Na het volgen van deze cursus kun je iconen, logo's en illustraties maken. Vanaf Affinity 1.9 zijn er enkele functies bij gekomen en ziet het programma er wat strakker uit. De functionaliteiten die in deze cursus behandeld worden werken nog steeds. ***Wil jij zelf vector illustraties, logo's, iconen of volledige infographics maken? Dan is Affinity Designer het programma voor jou. Dit programma kan bijna alles wat Adobe Illustrator kan, en dat voor een betere prijs. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. De kleine aantal functies die je niet in Affinity Designer vind ten opzichte van Adobe Illustrator zijn geen gemis. Je hoeft geen teken skills te bezitten. Werken met Affinity Designer is vooral analytisch en praktisch. Een ijzersterk programma om vector artwork mee te maken!
 • 12 Hoofdstukken

  Affinity Designer 1.9 – Leer illustraties, logo’s en iconen maken

  2
  *** Affinity Designer 1.9 is de laatste versie van Affinity. Volg deze cursus, gegeven door een allround vormgever, en word een pro in het maken van illustraties, logo's en iconen. ***Wil jij zelf vector illustraties, logo's, iconen of volledige infographics maken? Dan is Affinity Designer het programma voor jou. Dit programma kan bijna alles wat Adobe Illustrator kan, en dat voor een betere prijs. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. De kleine aantal functies die je niet in Affinity Designer vind ten opzichte van Adobe Illustrator zijn geen gemis. Je hoeft geen teken skills te bezitten. Werken met Affinity Designer is vooral analytisch en praktisch. Een ijzersterk programma om vector artwork mee te maken!
 • 9 Hoofdstukken

  Affinity Photo 1.7 – Fotobewerking (Dé Adobe Photoshop concurrent)

  19
  *** Deze cursus gaat over Affinity 1.7. Zie mijn andere cursussen voor de laatste versie. *** Na het volgen van deze cursus kun je al je foto's retoucheren, composities maken en kleuren bewerken. Vanaf Affinity 1.9 zijn er enkele functies bij gekomen en ziet het programma er wat strakker uit. De functionaliteiten die in deze cursus behandeld worden werken nog steeds. *** Wil jij zelf foto's gaan bewerken? Dan is Affinity Photo een uitstekend programma. Dit programma kan bijna alles wat Adobe Photoshop kan, en wat het doet, doet het goed. En dat is fotobewerking. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. Als je nu vooral foto’s moet bewerken dan is Affinity een ontzettend sterk alternatief.
 • 14 Hoofdstukken

  Affinity Photo 1.9 – Leer fotobewerking van een vormgever (Dé Photoshop concurrent)

  3
  *** Affinity Photo 1.9 is de laatste versie van Affinity. Volg deze cursus, gegeven door een allround vormgever, en word een pro in beeldbewerking. *** Wil jij zelf foto's gaan bewerken? Dan is Affinity Photo een uitstekend programma. Dit programma kan bijna alles wat Adobe Photoshop kan, en wat het doet, doet het goed. En dat is fotobewerking. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. Als je nu vooral foto’s moet bewerken dan is Affinity een ontzettend sterk alternatief.
 • 7 Hoofdstukken

  Affinity Publisher 1.7 – Printwerk en PDF’s maken (Dé Adobe InDesign concurrent)

  14
  *** Deze cursus gaat over Affinity 1.7. Zie mijn andere cursussen voor de laatste versie. *** Na het volgen van deze cursus kun je al je foto's retoucheren, composities maken en kleuren bewerken. Vanaf Affinity 1.9 zijn er enkele functies bij gekomen en ziet het programma er wat strakker uit. De functionaliteiten die in deze cursus behandeld worden werken nog steeds. ***Met Affinity Publisher kun jij je eigen drukwerk opmaken, zoals bijvoorbeeld visitekaartjes, posters, brochures en briefpapier. Dit programma kan bijna alles wat Adobe InDesign kan, en dat voor een betere prijs. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. Een ijzersterk programma om vector artwork mee te maken!
 • 10 Hoofdstukken

  Affinity Publisher 1.9 – Leer printwerk en PDF’s maken van een allround vormgever (Dé Adobe InDesign concurrent)

  1
  *** Affinity Publisher 1.9 is de laatste versie van Affinity. Volg deze cursus, gegeven door een allround vormgever, en word een pro in beeldbewerking. ***Met Affinity Publisher kun jij je eigen drukwerk opmaken, zoals bijvoorbeeld visitekaartjes, posters, brochures en briefpapier. Dit programma kan bijna alles wat Adobe InDesign kan, en dat voor een betere prijs. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. Een ijzersterk programma om vector artwork mee te maken!
 • 5 Hoofdstukken

  Basiscursus video’s maken voor je cursus

  10
  Ready, set, action! Maar wacht even: hoe maak je nou eigenlijk goede instructievideo's? Samen met de Videomakers maakten we deze korte maar zeer krachtige cursus om de basis van video's voor je cursus maken onder de knie te krijgen.
 • 5 Hoofdstukken

  Basiscursus videografie

  3
  Altijd al prachtige professionele video's willen maken, maar heb je geen idee hoe je de knopjes op je camera gebruikt? Geen paniek: in deze basiscursus videografie leer je stap voor stap de juiste instellingen en technieken gebruiken om de mooiste momenten vast te kunnen leggen.
 • 7 Hoofdstukken

  Beginnerscursus Starten met Adobe Illustrator

  22
  Illustrator is een grafisch tekenpakket op basis van vectoren waarmee je logo’s en illustraties kunt maken. Deze cursus behandelt de belangrijkste en meest gebruikte gereedschappen en functies van Illustrator. Maak kennis met de interface en de werking van het programma, en geef jezelf hiermee een goede start om het programma en de mogelijkheden verder te leren kennen.
 • 10 Hoofdstukken

  Cadeaupapier en dessins ontwerpen, gedrukt in flexo (bundel)

  1
  Hier leer je hoe je ontwerpen maakt die ook uitvoerbaar zijn. Of je een beginner of ervaren ontwerper bent of gewoon leuke dingen wilt maken, hier zit je goed. De cursus is voor iedereen geschikt!Ontwerpen maken is leuk, en hoeveel leuker is het als het ook echt in de winkel ligt en je er ook nog eens voor betaald krijgt?!Deze cursus is de bundel van de twee losse cursussen: - 'Cadeaupaper en dessin ontwerpen' - voor beginners en gevorderden - 'Uitleg druktechniek flexografie' - hier leer je het hele proces wat er na het ontwerpen bij komt kijken De inhoud van de bundel is gelijk aan de twee losse cursussen, de prijs is lager.Verdien geld met je ontwerp! Ontwerp cadeau- of inpakpapier en leer vrijwel alles wat erbij komt kijken om een serieuze gesprekspartner te worden. Zet je creativiteit om in daadwerkelijk technisch goede ontwerpen met voorspelbare drukresultaten.
 • 6 Hoofdstukken

  Canva Cursus – Breng Jouw Ideeën Tot Leven

  26
  Ontdek hoe verbazingwekkend simpel (en leuk!) grafisch vormgeven kan zijn. In deze cursus leer je alles wat je moet weten over Canva, zodat je eenvoudig de meest prachtige ontwerpen kunt maken voor jezelf of je bedrijf.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.