Communicatie cursussen

 • 9 Hoofdstukken

  Creëer een succesvol Personal Branding Plan in 8 stappen

  10

  Je leert in deze cursus wat personal branding precies inhoudt, hoe je een personal branding plan opstelt en hoe je dit plan in de praktijk kunt brengen. De P’s van P-Plan helpen je stap voor stap met het bouwen van een krachtig personal brand.

 • 4 Hoofdstukken

  Gids in het zakelijk tekenen

  0
  Leer eenvoudig hoe jij kan gaan sketchnoten, zowel zakelijk als privé. Wil jij informatie beter onthouden? Tijdens een lezing een congres of hoorcollege? Dan is zakelijk tekenen wat voor jou! Het is bewezen dat je tot 30% meer onthoudt als jij informatie koppelt aan tekeningen.Ook houd jij de aandacht langer vast wanneer jij een boodschap overbrengt op anderen met behulp van tekeningen.In de cursus zakelijk tekenen ga ik alle fundamenten van het zakelijk tekenen behandelen, zodat jij eenvoudig en succesvol aan de slag kunt!Pak je potlood of de tablet en schrijf je in!
 • 6 Hoofdstukken

  IMAGOALS – Word Een Ster In Personal Branding

  2
  Onze missie is om je te leren je netwerk en personal brand zó uit te breiden en neer te zetten dat je jouw missie tot de sterren en verder kunt brengen!
 • 6 Hoofdstukken

  Leer ALLES van…. Succesvol Presenteren!

  2
  Leer in deze cursus hoe je succesvolle presentaties kan geven met de IDA-methode. Je leert alles dat je nodig hebt om een succesvolle pitch te geven!
 • 4 Hoofdstukken

  Online Cursus Communiceren met Infographics

  35
  Leer in deze online cursus alle over het communiceren met infographics. Begin vandaag en leer alles over deze mooie manier van informatie delen.
 • 4 Hoofdstukken

  Ontwikkel een motiverende visie die mensen echt verbindt

  1
  Om een verandering goed in te luiden, ontwikkel je een lonkende en ambitieuze visie. De visie geeft betekenisvol richting aan de vernieuwing of organisatieverandering.De praktijk leert dat gemiddeld 80% van de tijd wordt gespendeerd aan het formuleren en slechts 20% aan het realiseren van een visie. Terwijl het visiedocument slechts ideevorming is. Ideeën hebben geen waarde als het ideeën blijven. Pas wanneer ze worden toegepast, bieden ze meerwaarde. Met andere woorden: een visie hebben is niet voldoende, een organisatie moet er ook naar leven.In deze masterclass bieden we je een recept met 3 ingrediënten waarmee je een motiverende visie ontwikkelt die mensen echt verbindt.
 • 6 Hoofdstukken

  Photoshop voor online marketing

  1
  In mijn vak als docent zie ik steeds meer bedrijven het Creative Cloud ecosysteem volledig adopteren. Ze werken met Creative Cloud bibliotheken, clouddocumenten, en consequente beeldtaal die online wordt beheerd. Maar hoe kun je de Creative Cloud bibliotheken efficiënt beheren en inzetten bij het maken van Social Media campagnes? Dat leer ik je in deze cursus!

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.