Brein Training cursussen

 • 5 Hoofdstukken

  Bouw een Productiviteit Systeem (Jouw Tweede Digitale Brein)

  2
  Deze cursus biedt een mix van methodes en digitale tools voor slimmer werken om meer doelen te bereiken.De training is ontworpen voor kenniswerkers, studenten en mensen die enigszins verstand hebben van persoonlijke ontwikkeling. In deze cursus behandelen we de principes, grondbeginselen en basis theorieën voor het creëren van een brein-ondersteunend systeem, om onze productiviteit te verhogen. Je kan op eigen tempo deze cursus doorlopen, en je zal aan het eind met praktische kennis meer rust in je hoofd creëren en sneller doelen bereiken.De voordelen in het kort: - Ontwikkel je digitale vaardigheden - Leer alles over persoonlijk kennismanagement - Krijg meer rust in je hoofd - Bespaar tijd en energie - Persoonlijke groei met behulp van technologie
 • 6 Hoofdstukken

  De complete Notion cursus: Organiseer je leven en werk

  1
  Wil jij alles leren over de #1 productiviteitstool en meer bereiken met minder tijd? Ben je het zat om gebruik te moeten maken van verschillende apps zoals Trello, Todoist, Google Docs, Word, Evernote, Apple notes etc. Of heb je moeite om je deadlines te halen en zou je graag een systeem willen gebruiken voor het makkelijk managen van je projecten?Als je antwoord op een van de bovenstaande vragen ja is, dan is deze cursus waar je naar op zoek bent.
 • 4 Hoofdstukken

  Geheugentraining Namen en Gezichten Onthouden

  7
  Heb je moeite met het onthouden van namen van mensen die je net ontmoet? Ontdek dan de geheugenmethode van Breintrainer Frans Duijts. Leer dezelfde geheugenmethode waarmee Katja Schuurman op televisie 48 namen en gezichten van 50 mensen die ze voor het eerst ontmoette, wist te onthouden.
 • 4 Hoofdstukken

  Hoe werkt het? …. codes, systemen, en meer! | Breintraining

  13
  Een minicursus over Cryptografie, Patronen, Verbindingen, en Ontrafelen van nummers. Met 50+ opdrachten om je hersencapaciteit te vergroten!
 • 5 Hoofdstukken

  Hoe werkt het? …. Verbindingen in GPS, netwerken, transport, en meer!

  5
  Het nieuwe puzzelen: een practische cursus en breintraining. Met 100 oefeningen om je hersencapaciteit te vergroten! Praktijkvoorbeelden, korte instructies, 12 strategieën en ontdek wat er achter al die verbindingen zit!
 • 2 Hoofdstukken

  Maak een Effectieve MindMap!

  48
  In deze training leer je hoe je een effectieve mindmap maakt en hoe je die op papier of whiteboard kan toepassen. Tevens leer je hoe je een mindmap sjabloon in zeer veel situaties kan gebruiken. Kortom, de perfecte basis! Let op! Deze cursus is de eerste van meerdere cursussen die in stukjes geknipt is. Daardoor worden deze per module zeer aantrekkelijk geprijsd aangeboden. U kunt dus zelf bepalen welke modules u wél en niet wilt volgen.
 • 1 Hoofdstuk

  Nieuw: Breinvriendelijk Werken Masterclass

  6
  Voor managementassistentes en secretaresses: Heb je teveel te doen en te weinig tijd? Werk je af en toe hard, en vraag je jezelf aan het eind van de dag af wat je eigenlijk gedaan hebt?Deze Masterclass geeft je als managementassistente de handvatten om direct stressvrij in de praktijk te leren werken, tijd te besparen en meer te bereiken door te werken volgens het ritme van jouw brein.
 • 3 Hoofdstukken

  Online Cursus Snellezen

  21
  Wil jij jouw leesnelheid verhogen? Tegelijkertijd óók de teksten beter begrijpen? In deze Online Cursus Snellezen leer je in 22 lessen snellezen. Vergroot je leessnelheid makkelijk en direct via deze handige online cursus.
 • 9 Hoofdstukken

  Starterspakket filosofie: dit zit er in…

  1

  Een basiscursus filosofie, niet meer & niet minder! Voor wie het leuk vindt om filosofie te leren kennen. Welkom! 

  Neem een klein voorproefje en volg de twee proeflessen. Je vindt ze hieronder in het lessenoverzicht, waar je ook alvast kunt zien wat er allemaal aan bod komt. Laten we connecten met filosofie!  

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.