Boekhouding cursussen

Gerelateerd

Juridisch Ondernemen
 • 1 Hoofdstuk

  De kilometervergoeding in Moneybird

  1
  Ben je een ondernemer die regelmatig zakelijk onderweg is met eigen privé vervoer, zoals auto of fiets? Heb je al wel eens gehoord van de kilometervergoeding, maar weet je het fijne er niet vanaf en ben je nieuwsgierig? Betaal je de gemaakte brandstof- en parkeerkosten met de zakelijk rekening, omdat je niet weet hoe je het anders moet aanpakken?Na het volgen van deze cursus weet je waarom en wanneer je recht hebt op een kilometervergoeding en op welke verschillende manieren je deze kunt toevoegen aan de administratie. Daarnaast leer je hoe het memoriaal je helpt bij het verwerken van mutaties in de boekhouding. En...ik geef je ook een slimme tip waardoor je misschien wel extra btw kunt terugvragen bij de belastingdienst!
 • 3 Hoofdstukken

  Starten met Moneybird inrichten

  3
  Zijn de facturen van de boekhouder onverwacht hoog uitgevallen? Heb je geen idee hoe je er eigenlijk financieel voorstaat met je bedrijf? Wil je de administratie heel graag zelf leren doen, zodat je eindelijk kunt bewijzen dat je helemaal niet chaotisch bent?Na het volgen van deze cursus weet je wat categorieën zijn en waarom je ze gaat gebruiken. Ook ga ik dieper in op de btw en welke tarieven je nodig gaat hebben. Ik eindig deze cursus met het bijhouden van klant- en leveranciersgegevens.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.