Beeldbewerking cursussen

 • 12 Hoofdstukken

  Affinity Designer 1.9 – Leer illustraties, logo’s en iconen maken

  2
  *** Affinity Designer 1.9 is de laatste versie van Affinity. Volg deze cursus, gegeven door een allround vormgever, en word een pro in het maken van illustraties, logo's en iconen. ***Wil jij zelf vector illustraties, logo's, iconen of volledige infographics maken? Dan is Affinity Designer het programma voor jou. Dit programma kan bijna alles wat Adobe Illustrator kan, en dat voor een betere prijs. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. De kleine aantal functies die je niet in Affinity Designer vind ten opzichte van Adobe Illustrator zijn geen gemis. Je hoeft geen teken skills te bezitten. Werken met Affinity Designer is vooral analytisch en praktisch. Een ijzersterk programma om vector artwork mee te maken!
 • 14 Hoofdstukken

  Affinity Photo 1.9 – Leer fotobewerking van een vormgever (Dé Photoshop concurrent)

  3
  *** Affinity Photo 1.9 is de laatste versie van Affinity. Volg deze cursus, gegeven door een allround vormgever, en word een pro in beeldbewerking. *** Wil jij zelf foto's gaan bewerken? Dan is Affinity Photo een uitstekend programma. Dit programma kan bijna alles wat Adobe Photoshop kan, en wat het doet, doet het goed. En dat is fotobewerking. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. Als je nu vooral foto’s moet bewerken dan is Affinity een ontzettend sterk alternatief.
 • 6 Hoofdstukken

  Canva Cursus – Breng Jouw Ideeën Tot Leven

  26
  Ontdek hoe verbazingwekkend simpel (en leuk!) grafisch vormgeven kan zijn. In deze cursus leer je alles wat je moet weten over Canva, zodat je eenvoudig de meest prachtige ontwerpen kunt maken voor jezelf of je bedrijf.
 • 15 Hoofdstukken

  Cursus Photoshop Elements 13/14/15

  1
  Heb jij altijd al prachtige foto's willen omzetten naar kaarten, collages en mooie fotoboeken? Wil je nu al mooie foto's verbeteren? Met Photoshop Elements kun je dit allemaal doen! Het programma is erg gebruiksvriendelijk, als je eenmaal weet hoe het werkt. Als jij een hobbyfotograaf of beeldbewerker bent is Photoshop Elements de beste keuze! Met deze cursus leer je alles over Photoshop Elements en hoe je het goed gebruikt.
 • 7 Hoofdstukken

  Luminar 4 van A-Z

  1
  Complete online cursus Luminar 4 van A-Z. Ik neem je mee door Luminar 4 op een heel eenvoudige en vooral praktische manier. Wat kun je er mee en hoe bewerk je nu een foto?
 • 1 Hoofdstuk

  Minicursus G’Mic voor Gimp – Deel 1

  4
  Leer waar je de plug-in G’Mic gratis kan downloaden, hoe je deze installeert in Gimp en 3 filters tot in de detail uitgelegd. The Annual Steiner round Tile filter, de Charcoal filter en een bokeh filter.
 • 1 Hoofdstuk

  Minicursus G’Mic voor GIMP – Deel 2 – Collages

  3
  In deze cursus leer je dat het maken van collages in GIMP helemaal geen tijdrovende klus hoeft te zijn. Leer hoe gemakkelijk het is met G’Mic.
 • 6 Hoofdstukken

  Nederlandse Cursus Photoshop voor Beginners en Gevorderden

  39
  Leer alles over fotomanipulatie en grafisch ontwerpen zoals de professionals zonder maanden te hoeven oefenen. Volledig Nederlandstalig en professioneel!
 • 4 Hoofdstukken

  Online Basiscursus Werken met Gimp

  26

  Leer foto's bewerken en tekenen op je computer met het programma Gimp, een uitstekend alternatief voor Adobe Photoshop en nog gratis te downloaden ook! Deze cursus is zeer geschikt voor de absolute beginner. Je hebt geen kennis van grafische programma's nodig, wel een basiskennis van werken met Windows. Er wordt gewerkt met Gimp versie 2.10. Ondanks deze cursus is gemaakt met- en voor Windows, is deze ook goed te volgen als je Gimp op Mac of Linux gebruikt.

 • 4 Hoofdstukken

  Online Cursus Communiceren met Infographics

  34
  Leer in deze online cursus alle over het communiceren met infographics. Begin vandaag en leer alles over deze mooie manier van informatie delen.
 • 9 Hoofdstukken

  Online Cursus Infographics Maken met Illustrator

  12
  Leer in deze online cursus infographics maken met Adobe Illustrator. Ga aan de slag en leer met illustraties, symbolen en grafieken communiceren.
 • 13 Hoofdstukken

  Online Cursus Photoshop CC (2020)

  71
  Wil jij alles ontdekken wat Photoshop CC 2020 te bieden heeft? Dit is je kans! Voor professioneel of persoonlijk gebruik, of vanuit een passie: in deze topcursus leer je alle aspecten van Photoshop gebruiken. Hij zit boordevol video’s en praktische oefeningen. Pak nu je kans.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.