Algemene Gezondheid cursussen

 • 17 Hoofdstukken

  Basiscursus traditionele Chinese geneeskunde

  1
  In deze cursus leer je alles over de traditionele Chinese geneeskunde!
 • 13 Hoofdstukken

  Boost your Body & Mind

  1
  Boost Your Body & Mind is het trainingsprogramma van ByLizet, waarmee je lichaam en geest weer in topvorm brengt. Met behulp van workouts, meditaties en een hele hoop tips en trucks bruis jij binnen no-time weer van de energie! De cursus is volledig online. Je kunt hem dus volgen waar en wanneer het jou uitkomt.
 • 11 Hoofdstukken

  Cursus Gezonde en Pijnvrije Voeten

  10
  In deze cursus leer je hoe jij voetblessures kan voorkomen, je voeten sterk kan maken en hoe jij met zelf de gezondheid van je voeten kan verbeteren.
 • 10 Hoofdstukken

  Cursus Oogyoga – Roadmap naar Helder Zicht

  1
  Leer in 10 weken hoe je met oogyoga stap voor stap minder afhankelijk wordt van je bril of lenzen en hoe je succesvol je bril of lenzen afbouwt en weer met je eigen ogen gaat zien. Heb je het meer dan gehad met die vuile brilglazen? Ben je het gedoe met bril of lenzen beu? Zijn je armen te kort geworden? Wil je opnieuw zonder belemmeringen in alle vrijheid jouw ding doen? Maak je je zorgen omdat je steeds slechter gaat zien? Nou, ik gids je graag uit het land van waas naar helder zicht! Met oogyoga. ELS - Eye Love Seeing ;)
 • 9 Hoofdstukken

  Cursus Reset Yourself in 21 Dagen

  4
  Deze cursus geeft jou tools en handreikingen om lekkerder in je vel te zitten. In 21 dagen heb je de mogelijkheid op meerdere vlakken zelf aan de slag te gaan met jezelf. Tenslotte weet jij het beste wat jij nodig hebt en wat bij jou past. Het is een praktische en theoretische cursus. Dus je leert door informatie tot je te nemen en door te oefenen.
 • 4 Hoofdstukken

  Cursus Stoppen met Roken

  4
  Je zult gemotiveerder zijn om te stoppen met roken, en daarnaast ook over de kennis beschikken die nodig is om het stoppen met roken vol te houden.
 • 2 Hoofdstukken

  Cursus Verwen je Voeten

  8
  Met deze tips verminder jij pijnlijke voeten, beweeg weer soepel en vrij. Met deze cursus voor je voeten verdwijnen je klachten als sneeuw voor de zon.
 • 3 Hoofdstukken

  De Switch van Mondademhaling naar Neusademhaling

  6
  In deze online cursus leer je alles over de switch van mondademhaling naar neusademhaling. Dit brengt namelijk veel voordelen met zich mee!
 • 5 Hoofdstukken

  Een krachtige mindset, een gezonde leefstijl en een leven met meer voldoening

  1
  Wat nou als ik je zeg dat jij deze crisis kunt gebruiken om fitter te worden dan ooit én grote stappen te nemen naar een toekomst waar je echt voldoening uit haalt? Wat nou als we het niet alleen zeggen - maar daadwerkelijk gaan doen? Waarom teruggaan naar 'normaal', en niet naar 'beter'?Dit is het moment om een leefstijl te ontwikkelen die je mentaal en fysiek in optimale conditie houdt. Daarmee leg je een sterk fundament voor de rest van je leven. Ik geef je de tools die je nodig hebt om je toekomst vorm te geven, en leg je uit hoe ze te gebruiken. Praktisch, eerlijk en echt.Laten we deze crisis in groei omzetten. Wat je gaat leren, lees je hieronder.
 • 8 Hoofdstukken

  Fibromyalgie te Lijf

  2
  In deze cursus leer jij hoe je de klachten die fibromyalgie jou geven, kunt gaan verminderen waardoor jouw leven heilzamer zal worden.
 • 5 Hoofdstukken

  Gezonde voeding en spijsvertering

  9
  Mijn passie is om mensen te helpen om gezonder te worden en te blijven. In deze online cursus leer jij wat je zelf kunt doen om nóg gezonder te gaan eten & zelf eenvoudig jouw spijsverteringsklachten op te lossen.
 • 9 Hoofdstukken

  Gezonder Leven

  8
  Iedereen die gezonder wil leven en ook zijn/haar kinderen gezonder wil opvoeden. Coaches, psychologen, diëtisten, huisartsen, HR managers, pedagogen of in het algemeen professionals die zich bezig houden met gezondheid. Zij kunnen naast het opdoen van de kennis, ook het e-coaching programma inzetten voor hun cliënten.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.