Afvallen cursussen

 • 9 Hoofdstukken

  Cursus Blijvend Afvallen zonder Dieet

  1
  In de cursus Blijvend Afvallen zonder Dieet leer je hoe je normaal kan eten en tóch kan afvallen. Het veranderen van je eetgedrag staat hier centraal!
 • 4 Hoofdstukken

  Leren Afvallen met Ikwilvanmijnbuikaf

  2
  Mijn passie is gezondheid en andere mensen dingen leren. Dit is de reden waarom ik ikwilvanmijnbuikaf.nl ben gestart. In deze cursus combineer ik mijn twee passies. Je leert hier alle ins & outs van het afvallen. Je leert stap voor stap hoe het lichaam werkt. En dat niet alleen. Je leert ook hoe je eigen trainings- en voedingsschema's maakt!
 • 3 Hoofdstukken

  Online Cursus Afvallen

  19
  Voor veel mensen is afvallen een groot obstakel. In Nederland is gewichtstoename al dertig jaar een groeiend probleem. Niet alleen bij volwassenen, maar ook bij kinderen vanaf vier jaar. Van alle mannen met een leeftijd vanaf veertig jaar heeft meer dan de helft overgewicht. Van de totale Nederlandse bevolking is dit 41%! Nederland wordt steeds dikker en dit kunnen we voorkomen!
 • 6 Hoofdstukken

  Tabata Challenge: fit en vitaal in 30 dagen!

  1
  Thuis trainen zonder materialen? Afvallen? Werken aan je vitaliteit? In minder dan 10 minuten per dag? Kan dat? Jazeker! Je gezond en energiek voelen is belangrijk. Zeker nu! Welkom bij de tabata challenge. Een wetenschappelijk bewezen concept dat jou in 30 dagen fit en vitaal maakt én houdt!
 • 4 Hoofdstukken

  Training Gezonde Voeding en Levensstijl

  8
  In deze cursus krijg je alle handvatten voor een gezonde levensstijl door een gediplomeerd gewichtsconsulente. Wil je afvallen of gewoon gezonder leven? Je leert in deze cursus hoe makkelijk het is.
 • 3 Hoofdstukken

  Vasten & Intermittent Fasting – Morgen beginnen!

  5
  Vasten en Intermittent Fasting, leer wat je moet weten om er direct mee aan de slag te gaan.
 • 4 Hoofdstukken

  Verbrand razendsnel lichaamsvet met het keto dieet

  1
  Afvallen lukt niet echt en áls het dan lukt nooit op de plaatsen die jij wil: vetrolletjes rondom de buik en billen. En trouwens: je houdt ook te veel van lekker bbq-en en uit eten dus dat maakt het lastig, zeker in deze hete zomer. Gelukkig is er het keto dieet waarbij je volop vette speklappen en eieren kunt eten en toch snel en effectief lichaamsvet verbrandt! Na het volgen van deze cursus weet je alles over het keto dieet en zit je volop in ketose: het proces dat het keto dieet mogelijk maakt.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.