Adobe Software cursussen

 • 9 Hoofdstukken

  Affinity Photo 1.7 – Fotobewerking (Dé Adobe Photoshop concurrent)

  19
  *** Deze cursus gaat over Affinity 1.7. Zie mijn andere cursussen voor de laatste versie. *** Na het volgen van deze cursus kun je al je foto's retoucheren, composities maken en kleuren bewerken. Vanaf Affinity 1.9 zijn er enkele functies bij gekomen en ziet het programma er wat strakker uit. De functionaliteiten die in deze cursus behandeld worden werken nog steeds. *** Wil jij zelf foto's gaan bewerken? Dan is Affinity Photo een uitstekend programma. Dit programma kan bijna alles wat Adobe Photoshop kan, en wat het doet, doet het goed. En dat is fotobewerking. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. Als je nu vooral foto’s moet bewerken dan is Affinity een ontzettend sterk alternatief.
 • 10 Hoofdstukken

  Affinity Publisher 1.9 – Leer printwerk en PDF’s maken van een allround vormgever (Dé Adobe InDesign concurrent)

  1
  *** Affinity Publisher 1.9 is de laatste versie van Affinity. Volg deze cursus, gegeven door een allround vormgever, en word een pro in beeldbewerking. ***Met Affinity Publisher kun jij je eigen drukwerk opmaken, zoals bijvoorbeeld visitekaartjes, posters, brochures en briefpapier. Dit programma kan bijna alles wat Adobe InDesign kan, en dat voor een betere prijs. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. Een ijzersterk programma om vector artwork mee te maken!
 • 7 Hoofdstukken

  Beginnerscursus Starten met Adobe Illustrator

  22
  Illustrator is een grafisch tekenpakket op basis van vectoren waarmee je logo’s en illustraties kunt maken. Deze cursus behandelt de belangrijkste en meest gebruikte gereedschappen en functies van Illustrator. Maak kennis met de interface en de werking van het programma, en geef jezelf hiermee een goede start om het programma en de mogelijkheden verder te leren kennen.
 • 9 Hoofdstukken

  Cursus Adobe After Effects – Starten met Animeren

  44
  Leer in deze online cursus hoe je met Adobe After Effects zelf animaties maakt die bestaan uit video, tekst, logo's, grafische illustraties, geluid en geluidseffecten. Na de cursus kun je zelf animaties maken die geschikt zijn om te gebruiken op het internet of tijdens presentaties.
 • 15 Hoofdstukken

  Cursus Photoshop Elements 13/14/15

  1
  Heb jij altijd al prachtige foto's willen omzetten naar kaarten, collages en mooie fotoboeken? Wil je nu al mooie foto's verbeteren? Met Photoshop Elements kun je dit allemaal doen! Het programma is erg gebruiksvriendelijk, als je eenmaal weet hoe het werkt. Als jij een hobbyfotograaf of beeldbewerker bent is Photoshop Elements de beste keuze! Met deze cursus leer je alles over Photoshop Elements en hoe je het goed gebruikt.
 • 3 Hoofdstukken

  Cursus Publish Online met InDesign

  11
  Wil je jouw creaties in InDesign delen met de wereld? Met Publish Online van Adobe breng je zelf gemakkelijk een online magazine, interactieve brochure of cv uit. In deze cursus leer je hoe!
 • 10 Hoofdstukken

  Fotobewerking met Photoshop Elements 9/10

  1
  Ontdek hoe leuk en eenvoudig het bewerken van foto's kan zijn in deze online cursus Photoshop Element 9 / 10.
 • 7 Hoofdstukken

  Isometrische illustraties maken met Adobe Illustrator 2020

  0
  Isometrische illustraties zijn de meest flexibele en creatieve illustratievorm voor designers en vormgevers. Doordat er geen verdwijnpunt is, bekijk je het altijd vanuit hetzelfde perspectief. Ideaal dus om te gebruiken voor infographics en animaties! In deze cursus leer je allerlei technieken om isometrische illustraties te kunnen maken in Adobe Illustrator.
 • 6 Hoofdstukken

  Nederlandse Cursus Photoshop voor Beginners en Gevorderden

  39
  Leer alles over fotomanipulatie en grafisch ontwerpen zoals de professionals zonder maanden te hoeven oefenen. Volledig Nederlandstalig en professioneel!
 • 4 Hoofdstukken

  Online Cursus Adobe Bridge CC

  10
  Wanneer je werkt met Photoshop, Illustrator en InDesign is het gebruik van Bridge onmisbaar voor een efficiënte workflow. In deze videoserie licht ik alle (ja, letterlijk alle) toeters en bellen van het programma toe.
 • 7 Hoofdstukken

  Online Cursus Adobe Experience Design (XD)

  16
  Met Adobe Experience Design kun je eenvoudig prototypes van websites en applicaties maken. Het programma is erg gebruiksvriendelijk en geeft je de mogelijkheid om snel pagina’s te ontwerpen, die je direct kunt testen op een smartphone of tablet.
 • 4 Hoofdstukken

  Online Cursus Adobe Fuse – 3D-Modellen

  2
  Met Adobe Fuse kun je eenvoudig en snel 3D-modellen maken. Vervolgens kun je met Photoshop het model tot leven brengen en het precies zo gebruiken als je wil.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.