Waarom jij Black Friday bij Soofos moet vieren!

Floris Victorian
  | 
2 april 2019

Black Friday is in Nederland vandaag de dag niet meer weg te denken. Deze “feestdag” komt van origine uit Noord-Amerika, maar is al sinds een jaar of vier ook een begrip in Nederland. Het wordt met het jaar alleen maar populairder! Daarom lees je vandaag waarom jij tijdens Black Friday bij Soofos aan het juiste adres bent!

 

Waarom bij Soofos?

Zoals je al wellicht weet is Soofos dé marktplaats voor online cursussen van Nederland. Hier kan iedereen online cursussen maken en volgen. Alle cursussen bestaan uit een combinatie van video’s, teksten en opdrachten. Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken, want alle online cursussen worden handmatig gecontroleerd voordat ze op ons platform komen te staan.

Het aanbod op Soofos is ontzettend breed. Er is dus voor ieder wat wils! Van Photoshop tot aan Stoelyoga, je vind het op Soofos. Dit betekent dat je dus kunt kiezen uit een ontzettend groot aanbod met hele scherpe prijzen. Genoeg te shoppen dus! Ook wij doen mee met Black Friday en dat betekent dat het grootste gedeelte van de cursussen op Soofos voor een zacht prijsje weggaat. Wil je alvast een klein overzicht zien van cursussen die vrijdag in de aanbieding gaan? Bekijk dan hier de officiële Black Friday pagina van Soofos.

 

Wat staat er op de planning?

Dit onderwerp gaan we in een opvolgende blog uitgebreider behandelen, maar we kunnen alvast de basis van de actie verklappen. Bij Black Friday staan hoge kortingen centraal. Je kunt dan ook online cursussen aanschaffen voor een aanzienlijk lagere prijs dan normaal. Naast de kortingen die oplopen tot 70%, hebben we deze Black Friday iets nieuws: tijdelijke, exclusieve deals, die maar voor één uur beschikbaar zijn. Gedurende de werkdag, van 09:00 tot 17:00 zal er elk uur één exclusieve, tijdelijke deal beschikbaar zijn. Hier moet je dus snel bij zijn, want verlopen is ook echt verlopen. Het is misschien zelfs de moeite waard elk uur even te kijken of er een aanbieding bij zit die perfect bij je past.

 

Voorbereiding

Je kunt je echter al wel rustig voorbereiden voor aankomende Black Friday, gewoon hier op Soofos! Het is aan te raden om voor jezelf een lijstje te maken met de online cursussen die jij interessant vind. Je kunt bij enkele online cursussen zelfs een proefles volgen. Door middel van een proefles kan jij direct zien of een online cursus bij jouw past! Als je bij een online cursus naar het lessenoverzicht gaat kan je de proeflessen gemakkelijk vinden. Daar staat de titel van de les en de duur van de video. Als daar een groen vak staat met de tekst “proefles”, dan kan je deze les gratis bekijken!

Op deze manier kan jij het meeste uit jouw Black Friday halen en de beste deals op jouw favoriete online cursussen binnenhalen!

 

Hou onze sociale mediakanalen in de gaten voor de laatste updates!

Artikel uit de categorie:
Promotie

0 Reacties op "Waarom jij Black Friday bij Soofos moet vieren!"

  Geef een reactie op dit artikel

  Leer onbeperkt met Soofos Plus

  • Onbeperkte toegang tot honderden Nederlandse cursussen
  • Probeer 7 dagen volledig gratis
  • Maandabonnement vanaf €19 per maand
  Probeer gratis Meer informatie over Soofos Plus
  soofos plus cursussen op laptop
  Gemaakt met in NL © 2020 - Soofos B.V.