Wat je dit jaar kan verwachten van Black Friday!

Floris Victorian
  | 
2 april 2019

Het is eindelijk zo ver: vandaag is het dan echt Black Friday! Dé dag om voor extreem aantrekkelijke prijzen een online cursus te volgen. Zet de volgende stap in je carrière en/of wordt een professional in datgene wat je altijd al had willen proberen. Of geef je dierbare een (sinterklaas/kerst)cadeau waar ze zeker wat aan hebben! Lees vandaag in onze blog wat jij kan verwachten tijdens Black Friday, op Soofos!

 

Korting, korting en nog eens korting

Black Friday betekent natuurlijk dat je verschillende producten kan aanschaffen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het aanbod is erg breed, er zit dus ongetwijfeld een online cursus tussen die bij jou past! Deze prijzen zijn meestal ook lager dan in welk gedeelte van het jaar dan ook. Dit is dan ook de perfecte dag om flink wat geld te besparen. Wees echter wel op tijd! Deze aanbieding is namelijk alleen geldig tijdens de actieperiode van Black Friday.

Bij Soofos heb je natuurlijk geen lange wachtrijen in de kou. Je kan, vanuit je warme huis, op je gemak door de website heen om door het brede aanbod van online cursussen te bladeren. Want alles is uiteraard volledig online!

 

Black Friday, maar dan op z’n Soofos’

Black Friday is bij Soofos een unieke ervaring. In tegenstelling dat een product één dag in de aanbieding is, is hij bij Soofos slechts één uur beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs!

Bij Soofos staat elke 60 minuten een online cursus in de schijnwerpers. Dat betekent dus dat wanneer de 60 minuten verstreken zijn, er weer een andere online cursus voor in de plaats komt! Het is daarom belangrijk dat je snel beslist want straks is komt er een andere online cursus voor in de plaats! We raden je aan om onze website en onze sociale media kanalen nauwlettend in de gaten te houden. Op deze manier loop jij niet jouw favorieten online cursussen mis, dat zou natuurlijk jammer zijn.

 

Zit jij al klaar voor Black Friday?

Artikel uit de categorie:
Promotie

0 Reacties op "Wat je dit jaar kan verwachten van Black Friday!"

  Geef een reactie op dit artikel

  Leer onbeperkt met Soofos Plus

  • Onbeperkte toegang tot 200+ Nederlandse cursussen
  • Probeer 7 dagen volledig gratis
  • Maandabonnement vanaf €19 per maand
  Probeer 7 dagen gratis Meer informatie over Soofos Plus
  soofos plus cursussen op laptop
  © 2020 - Soofos B.V.