Wie?

Een van onze instructeurs, Martijn Weeghel, heeft meerdere keren meegedaan aan de verkiezing voor beste opleider van Nederland.
Martijn Weeghel van Easy-123 geeft meerdere cursussen, die je ook bij ons kunt terugvinden op het platform. Zo geeft hij cursussen in Photoshop, Excel, Illustrator, WordPress en nog veel meer! Hij heeft al vele jaren ervaring met het geven van cursussen en geeft op een heldere manier uitleg over de onderwerpen. De cursussen bestaan onder andere uit vele video’s met instructies, oefenopdrachten en voorbeeldbestanden. Door een goede combinatie te maken ontstaat er een uitgebreide cursus waar je veel van kan leren.

In de categorie Kleine E-learning & Thuisstudie Opleider van Nederland heeft hij meerdere keren gewonnen! Van harte gefeliciteerd!

 

Martijn Weeghel bij het in ontvangst nemen van de beste opleider van Nederland awards

 

Bij Soofos vinden wij het belangrijk dat iedereen alles kan leren op zijn eigen manier. Dit kan alleen maar door kwalitatief goede cursussen te volgen, en wij zijn dan ook erg blij dan onze instructeurs die geven!

Kijk dus snel bij de cursussen van Martijn! Natuurlijk kun je daar verder de service van Soofos bij verwachten: 24/7 toegang, onbeperkte en ongelimiteerde toegang. Mocht de cursus je toch niet volledig bevallen? Binnen 14 dagen krijg je gewoon je geld terug.

 

Ook de beste opleider van Nederland worden?

Het begint allemaal met het maken van een eigen online cursus. Het maken van een eigen online cursus klinkt vaak ingewikkelder dan het is. Benieuwd hoe je dat doet? Lees dan verder op een van onze andere blogs, over hoe je bijvoorbeeld de beste instructie video’s maakt. Wil je meer weten over wat het inhoudt om een online cursus op Soofos aan te bieden? Kijk dan even op onze word instructeur pagina of neem contact met ons op.

5 december 2018

0 Reacties op "De beste opleider van Nederland!"

Geef een reactie op dit artikel

  © 2019 Soofos B.V.