Elke maand zetten wij de cursussen in de spotlight die ze verdienen. In deze mini-awardshow geven wij aandacht aan cursussen die misschien aan je oog onttrokken waren. Nieuwe, oude, unieke en, in het algemeen, de beste cursussen komen hieraan in bod. Dus laten we snel van start gaan met onze eerste award winnaar.

 

De publiekslieveling in de maand Januari

Jullie favoriete cursus van de maand Januari was een cursus die gek genoeg al sinds April 2017 op Soofos staat. Dat de menigte deze cursus nu nog steeds vind is niet vreemd. De cursus “5 Essentiële Lightroom technieken” van Peter van Veen is hier gratis te volgen op Soofos, en volgens de reviews zeker de moeite waard!

Mocht je verliefd zijn geraakt op Lightroom en wil je je niveau naar een hoger niveau tillen? Dan kan je altijd nog een cursus van Peter bij ons volgen.

 

De beste nieuwkomer in de maand Januari

Een nieuw jaar is weer ingegaan, en dit betekent dat bedrijven en professionals weer volledig up-to-date willen zijn en de laatste technologie in willen zetten. New year, new me, new Photoshop. In de cursus “Photoshop Design 2018” brengt Martijn van Weeghel je volledig op de hoogte van de nieuwste versie van Photoshop. Alleen de beste cursussen voor de beste cursisten.

Wist je trouwens dat Martijn niet alleen een expert is op het gebied van Photoshop en Illustrator, maar ook super veel weet over Microsoft Office programma’s en WordPress. Hij is van vele markten thuis dus en heeft ondertussen op Soofos al 5.000 cursisten onder zijn hoede genomen.

 

De beste cursussen in de maand Januari

 

De beste cursussen voor werkend Nederland in de maand Januari

Ook voor zakelijk Nederland hebben wij veel geschikte cursussen. Het ziet er uit dat er vroeg in het jaar weer veel mensen op zoek gaan naar een nieuwe baan. De cursus “Career Kickstart – Sollicitatie Training” van Wimme Klaver was voor zakelijk Nederland een van de favoriete trainingen in Januari. Ben je nog steeds op zoek naar die carrièreswitch en kan je een steuntje in de rug gebruiken? Probeer dan de gratis tips van Wimme eens uit!

 

De cursus die je in de gaten moet houden in Februari

In de wereld van ontwikkeling moet je altijd vooruit blijven kijken, daarom tippen we je hierover een cursus die je in Februari zeker moet checken. De online cursus “Excel” begon eind Januari al momentum te krijgen. De nieuwe maand gaat in en dat betekent dat alle administratie weer op orde gemaakt moet worden. Niet raar dat veel mensen weer even hun geheugen op willen frissen met deze cursus.

Hopelijk hebben we je weer een frisse kijk geboden op wat er in Januari op Soofos is gebeurd! Wil je meer weten over deze cursussen? Volg dan de links in de tekst! En onthou, durf te ontdekken!

0 Reacties op "De beste cursussen in de maand Januari"

Geef een reactie op dit artikel

top
  © 2018 Soofos B.V.