Annuleren of ruilen

Het kan altijd voorkomen dat u niet de juiste cursus heeft gekozen of dat de cursus niet helemaal aansluit bij uw wensen. Dan kunt u natuurlijk de cursus zonder problemen annuleren. Binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling kunt u de cursus kosteloos annuleren. Hierbij geldt:

Een aanvraag voor annuleren wordt binnen twee werkdagen beantwoord.

Wilt u een andere cursus? U kunt kosteloos een gekozen cursus omruilen voor een andere cursus van hetzelfde bedrag. Is de andere cursus goedkoper? Dan krijgt u het restant terug.

Als u geen andere cursus wilt, dan betalen wij u binnen vijf werkdagen terug.

 

Veelgestelde vragen

U kunt een cursus binnen 14 dagen annuleren zolang u er nog niet aan begonnen bent. Zodra u op "Start cursus" heeft gedrukt, bent u begonnen met de cursus. Uit coulance accepteren wij het als de cursus tot maximaal 25% gevolgd is. Als u verder bent kunnen wij helaas niet altijd meer de cursus annuleren.

Het annuleren van een cursus is heel simpel!
1. Stuur ons een e-mail via support@soofos.nl met daarin uw bestelnummer, uw naam en uw rekeninggegevens.
2. U krijgt van ons binnen 2 werkdagen een reactie.
3. Wij verwerken de annulering zo snel mogelijk. U verliest dan uw toegang tot de cursus.
4. Binnen 5 werkdagen na bevestiging ontvangt u uw geld terug via de betaalmethode waarmee u oorspronkelijk heeft betaald.

Nee, zolang u minder dan 25% van de cursus gevolgd heeft zijn er geen kosten aan het annuleren.

Helaas kunnen wij niet de cursus voor u annuleren. U kunt bij het bedrijf waar u de cursus gekocht heeft een aanvraag doen om te annuleren.

© 2019 - Soofos B.V.