7 redenen waarom je een cursus bij Soofos zou moeten volgen

Rick de Bie
  | 
11 november 2019

Het fenomeen thuisstudie bestaat ruim 70 jaar en is al decennialang erg populair.

Waar je vroeger een grote multomap vol lastige oefenstof thuisgestuurd kreeg, is het tegenwoordig gelukkig allemaal een stuk eenvoudiger.

Anno 2017 is het niet meer dan normaal om een online cursus te volgen, het zogenaamde e-learning. Soofos biedt dit soort online cursussen in alle soorten en maten.

Je kan simpel en snel een online cursus volgen – op ieder gewenst niveau – in alles wát je maar wilt leren. Waarom Soofos dé ideale studiepartner is? Dat leggen wij uit in 7 punten!

 

1. Studeren waar je maar wilt

Sjouwen met zware boeken naar een druk klaslokaal op tijdstippen dat het eigenlijk niet echt goed uitkomt? Dat is écht verleden tijd.

De cursussen van Soofos zijn daarom allemaal volledig online beschikbaar. Zo kan je overal en altijd inloggen en de cursus starten waar je bent geëindigd.

Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een comfortabele stoel. Want zeg nou zelf, leren moet toch vooral leuk zijn?

 

2. Studeren wanneer je maar wilt

Een vast lesrooster? Verleden tijd! Omdat alle cursussen online staan kan je inloggen wanneer jij dat wilt.

Ben je een ochtendmens en neem je voor het werk graag nog wat hoofdstukken door? Doe je ding. Of log je liever in om elf uur ’s avonds wanneer het rustig om je heen is?

Het kan bij Soofos allemaal!

 

3. Studeren in je eigen tempo

Niets zo vervelend als trage of juist té snelle klasgenoten. Met de online cursussen van Soofos kan je leren in je eigen tempo.

Ben jij iemand die graag de tijd voor dingen neemt? Doe het dan lekker op je gemak.

Of ga je liever een paar uur ‘blokken’ om alles zo snel mogelijk in je op te nemen? Knal het er dan doorheen! Het kan allemaal, jij bent de regisseur van je eigen leertraject.

 

4. Het maakt studeren voor iedereen betaalbaar

Dure studieboeken? Een overbetaalde cursusleider? Hoge reiskosten? Dit zijn termen die misschien bij een klassieke studiemethode passen maar zeker niet bij die van Soofos.

Omdat de cursus volledig online beschikbaar is wordt er enorm veel geld bespaard op materialen, locatie- en reiskosten. Dit maakt studeren voor iedereen betaalbaar!

 

5. Altijd toegang tot de online cursus

Toch nog even les 3 herhalen omdat je het niet helemaal hebt begrepen? Geen probleem. Doe het zo vaak als je wilt!

Alle lessen zijn gemakkelijk terug te vinden en te herhalen. Zo mis jij nooit meer belangrijke informatie.

 

6. Studiestof altijd up-to-date

Groot voordeel van een online cursus is dat de stof altijd up-to-date is. Geen boeken die herdrukt moeten worden omdat er in de tussentijd dingen zijn veranderd.

De instructeur kan te allen tijde stof toevoegen, wijzigen en/of verwijderen. Zo ben jij altijd op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!

 

7. Eén op één contact met de instructeur

Bij elke online cursus van Soofos is het mogelijk om één-op-één-contact te hebben met de instructeur.

Dit kan gemakkelijk via een privé forum waar je ook in contact kunt komen met andere cursisten. Samen weet je ten slotte meer dan alleen, dus help elkaar als daar behoefte aan is.

Zo heb je niet het gevoel dat je er alleen voor staat en zal je nog sneller resultaat boeken!

 

Zin om aan de slag te gaan?

Ben je enthousiast geraakt om een online cursus bij Soofos te volgen? Wacht dan niet te lang en blader eens door ons aanbod.

We bieden verschillende cursussen aan in uiteenlopende onderwerpen: van fotografie tot marketing en van muziek tot web ontwikkeling. Succes!

Artikel uit de categorie:
Tips

0 Reacties op "7 redenen waarom je een cursus bij Soofos zou moeten volgen"

  Geef een reactie op dit artikel

  Leer onbeperkt met Soofos Plus

  • Onbeperkte toegang tot honderden Nederlandse cursussen
  • Probeer 7 dagen volledig gratis
  • Maandabonnement vanaf €19 per maand
  Probeer gratis Meer informatie over Soofos Plus
  soofos plus cursussen op laptop
  Gemaakt met in NL © 2020 - Soofos B.V.